If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това е копчето на мигачите, натиска се както това за реотана на задно стъкло. Стоповете и габаритите светят по-силно. Трябва да се ползва единствено при изключително силна мъгла иначе бързо изгарят крушките
Сигурно имаш предвид копчето на лоста за мигачите
166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
Аз дали не направих грешка като купих първо термостат вместо датчик още не съм го сменил ама утре мисля и ако се окаже че термостата е здрав а датчика е за смяна е тогава направо ше се гръмна.
Как да разбера дали имам ABS система?
Номер 12 не светва никога, като спирам рязко гумите свирят педала не подскача.
Или нямам ABS или не баца.
Моля, някой да ме ориентира.
Как да разбера дали имам ABS система?
Номер 12 не светва никога, като спирам рязко гумите свирят педала не подскача.
Или нямам ABS или не баца.
Моля, някой да ме ориентира.
Ако не баца, щеше да свети постоянно. Просто виж дали имаш управляващ блок за АБС, ако продължаваш да имаш съмнения. Потърси с търсачката, къде е, че аз не знам точно как се разпознаваше.
колеги искам да попитам при всички ли е така с номер 7,както при мен като запаля светва и след секунди изкасва.понеже аз имам и проблем с колата които още не е разрешен и си мислех че заради него свети тази лампа.......мерси
колеги искам да попитам при всички ли е така с номер 7,както при мен като запаля светва и след секунди изкасва.понеже аз имам и проблем с колата които още не е разрешен и си мислех че заради него свети тази лампа.......мерси
Да, така трябва да е. Дори без да палиш, даваш на контакт и след 2-3 сек. трябва да изгасне, след като запалиш, не трябва да светва.
При мен №7 светише от време на време и докато светише не можеше да запали (така я купих). На диагностика показа датчик на коляновия вал. Сменихме го и вече няма проблем. Днес докато си чепках нещо по колата за проба откачих последователно датчика върху дебитомера и тоя на термостата, и при двата лампата светваше.
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
При мен №7 светише от време на време и докато светише не можеше да запали (така я купих). На диагностика показа датчик на коляновия вал. Сменихме го и вече няма проблем. Днес докато си чепках нещо по колата за проба откачих последователно датчика върху дебитомера и тоя на термостата, и при двата лампата светваше.
Comment